Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Den utÄlmodige alkymist" by Lorenzo Silva # Book PDF Kindle ePub Free

Den utÄlmodige alkymist

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Den utĂ„lmodige alkymist
  • Author : Lorenzo Silva
  • Release Date : January 28, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1108 KB

Description

“Den utĂ„lmodige alkymist” har fĂ„et den spanske Nadal-litteraturpris og er filmatiseret. Lorenzo Silva blev fĂždt i Madrid i 1966. Han er en af sin generations mest betydende forfattere, berĂžmt for sin krimiserie med detektiverne Bevilacqua og Chamorro.

Åbningsscenen foregĂ„r pĂ„ et hotel, hvor en dĂžd mand ligger nĂžgen i en seng. Han ligger pĂ„ maven bundet til sengestolperne – med en enorm dildo i rĂždt gummi stikkende op fra hans anus. Liget er Trinidad Soler, en midaldrende familiefar, som arbejder som sikkerhedsspecialist pĂ„ et atomkraftvĂŠrk lidt nordĂžst for hovedstaden Madrid. Manden tjekkede ind pĂ„ hotellet natten fĂžr sammen med en smuk, hĂžj blondine, der talte med ĂžsteuropĂŠisk accent.

Obduktionen bekrÊfter at manden dÞde af et hjertestop, og det stÞtter Bevilacquas teori om, at Soler er dÞd pÄ grund af seksuel ekstase. Men man fandt samtidig en hÞj koncentration af kokain og alkohol i blodet. Kort efter dÞdsfaldet finder man liget af en 21-Ärig kvinde fra Hviderusland, skudt sÄ det ser ud som en henrettelse. Beskrivelsen af kvinden ligner hende, som blev set pÄ hotellet sammen med Trinidad Soler.

RubĂ©n Bevilacqua og hans assistent, Virginia Chamorro fĂžler sig overbevist om en sammenhĂŠng og gĂ„r i gang med opklaringsarbejdet. Gennem bogen fĂžlger man deres partnerskab – to topprofessionelle kriminalfolk – men ogsĂ„ to private mennesker, som er interessante at fĂžlge. Og fordi de er sĂ„ autentiske som mennesker fungerer de som et billede pĂ„ det moderne Spanien og pĂ„ de mere sorte sider af metropolen Madrid.

“SpĂŠndende spansk politi-krimi som de mange Wallander og Beck fans ogsĂ„ vil synes godt om. Fyldt med stemning og atmosfĂŠre fra et moderne Spanien. Virkelig vĂŠrd at lĂŠse – jeg glĂŠder mig til fortsĂŠttelsen”. Krimisiden.dk

“Det bedste er dog, at Bevilacqua, der fortĂŠller historien, lige til sidste linje er usikker pĂ„, hvad det hele har drejet sig om. MĂ„ske er det fĂžrst, nĂ„r morderen er fundet, at spĂžrgsmĂ„lene for alvor kommer vĂŠltende. Dem kan lĂŠseren mĂ„ske besvare. Hvis ikke, er man under alle omstĂŠndigheder godt underholdt.” Weekendavisen


Free PDF Download "Den utÄlmodige alkymist" Online ePub Kindle